maandag 16 december 2013

Tips: Kleine cadeautjes voor kerst.



Allereerst dit zijn kleine cadeautjes wat allemaal met Make-up te maken heeft. Ik ben zelf heel inspiratieloos in cadeaus en vind het verschikkelijk om cadeautjes te bedenken. Make-up ligt me natuurlijk super goed, dus laten we beginnen!


* Het make-up bakje zelf, is verkrijgbaar bij Xenos, Action dat soort winkels en kost rond de 4 euro. Daar kan je wat producten in plaatsen, zoals lippenbalsem. Lipstick, concealer of snoepjes zoals candy canes.















* Make-up setjes van Benefit zijn super schattig en leuk maar wel prijzig! Je kan natuurlijk ook zelf zo'n pakketje samenstellen. Google een setje, kijk wat voor producten er in zitten. Zoals hier: lipgloss, mascara, blush, oogschaduw en highlighter. Koop wat budget producten en dan ben je misschien een tientje kwijt en heb je een zelf samen gesteld pakketje.
















* Losse producten geven is natuurlijk ook leuk, hoe groot je budget ook is er is altijd wel wat te vinden. Twee voorbeelden zijn een blush van Sleek en lipsticks van Essence. De blushes van Catrice zijn ook prachtig, en de lipsticks ook. Als je weet wat iemand leuk vindt kan je daar natuurlijk op zoek naar gaan. Budget producten zijn super leuk om te geven natuurlijk.

Ik hoop dat jullie wat aan mijn tips gehad hebben!
XOXO, Ashley.

Social Media:
Volg Beauty by Ashley ook op social media om op de hoogte te zijn van alle nieuwtjes!
Volg Beauty by Ashley ook op Blog Lovin'
Twitter: @ashvda  Klik Hier
Instagram: kusxashley
Facebook: Klik!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten