donderdag 24 oktober 2013

Verschillende Concealers.















Er zijn natuurlijk super veel verschillende concealers te koop, van ieder merk zijn er waarschijnlijk al een stuk of 3. Maar welke is nou de beste voor jou huid, en waarvoor je het gebruikt? En waarvoor zijn die groene of roze concealer eigenlijk? Dat ga ik jullie uitleggen in dit artikel!

















Catrice Allround concealer.

We beginnen maar gelijk met de grootste, bekendste drugstore concealer. Wie heeft dit concealer palette niet? Bijna iedereen schaft dit palette aan. En waarom is dat zo handig? Omdat het zoveel verschillende kleuren heeft!














Op de achterkant staat uitgelegd waarvoor de Roze en Groene kleur voor zijn, handig voor als je hem in de winkel ziet liggen en even de achterkant leest.
Zoals gewoonlijk zijn de 3 huidskleuren voor onzuiverheden, het is wat onhandig om een crème concealer onder je ogen te doen, dat smeert niet lekker uit. Daarom is de crème concealer zo handig voor onzuiverheden, het is een wat dikkere concealer wat dus goed blijft zitten.

De groene concealer is voor roodheid, al heb je wat rode plekjes kan je de groene concealer erop smeren en dan zie je het minder, het staat al helemaal mooi als er nog bb cream of foundation overheen zit.

De roze concealer is voor wallen, deze is dan wel weer handig voor onder je ogen! Deze concealer vermindert je donkere kringen onder je ogen. Hier overheen hoort natuurlijk nog een andere concealer, want anders heb je roze onder je ogen.

Dit Concealer palette is handig en multifunctioneel, een soort Musthave in de concealers. Het palette kost
€ 3,59.















Essence Stay all day 16H concealer.

Next one, een vloeibare concealer. Kijk! Die is handig voor onder de ogen. Stel je hebt de roze concealer onder je ogen gesmeerd, dan kan je overstappen op een vloeibare concealer en die eroverheen deppen. Als je je concealer dept is de dekking beter. Dit is een hele fijne concealer voor onder je ogen, je kan hem ook gebruiken voor onzuiverheden, het is ook maar wat je zelf in huis hebt en fijner vind. Er zitten licht reflecterende deeltjes in, als dat erin zit is het handig voor een naturel look. Het ziet er wat frisser en mooier uit. Ze hebben 2 verschillende kleuren van deze concealer.

De Essence Concealer kost € 1,99.















Catrice Coverstick.

Een crème concealer in een stick is weer wat anders. Het zit in een handige stick en het is hygiënischer. Deze concealer is dan ook bedoelt voor onzuiverheden. Je kan een beetje op het stukje smeren en dan vervagen met je kwast of vinger. Catrice heeft 3 verschillende kleuren van deze stick. De Coverstick gaat heel lang mee.

De Coverstick kost € 2,99.

XOXO, Beauty lover Ashley.

Volg Beauty by Ashley ook op Blog Lovin'



Geen opmerkingen:

Een reactie posten