donderdag 24 oktober 2013

Unboxing: Glossybox Beautygloss editie.















Hier is ie dan! De allereerste glossybox die ik besteld heb, en tegelijkertijd ook de Beauty gloss editie. Toen dit pakketje kwam kan iedereen begrijpen dat ik gelijk vrolijk werd! Ik ga hem voor jullie unboxen!




De Glossybox komt eerst in een donkergrijze doos met het glossybox patroon.

Het glossy magazine! Met Mascha op de voorpagina, in het magazine zijn er ook een aantal pagina's in de stemming van deze editie. Zoals een pagina met What's in my bag van Gregor.
De glossybox zit altijd in een lichtroze doos, net zoals deze keer dus! De sleeve die erom heen zat waren allemaal foto's van Mascha.
De inhoud! Dit is eigenlijk een sneak peak omdat je natuurlijk niet alles ziet. Er zitten 2 flyers in, 1 met welkom en de ander met een stukje tekst wat Mascha geschreven heeft en aan de binnenkant informatie over de producten.

















Allereerst het grootste product in de box, de Andrélon make it shine spray Fullsize.
De make it shine spray komt uit de nieuwe pink collection.
Het is een spray dat er voor zorgt om je haar te laten glanzen, ook is het een hitte bestendige spray.
De spray kost € 4,99

















Christina Aguilera, Unforgettable. Haar nieuwe geur, in de box zitten een sample van de geur en een mini bodylotion van 50 ml. De geur maakt je onvergetelijk!
De bodylotion fullsize ( 150 ml ) kost € 9,95
De Eau de Toilette fullsize ( 15 ml ) kost € 19,99


















Van links naar rechts: Miners Color quilt blusher, The body shop Honeymania lip balm, Golden Rose City style mascara.

Miners Color quilt blusher, 4 verschillende kleuren 2 wat lichtere en 2 wat donkerdere blushes. Je kan de kleuren apart ook gebruiken als oogschaduw. € 5,95

The body shop lipbalm, uit de limited edition honeymania collectie, De lipbalm bevat Community Fair Trade-honing. Het is een hele verzorgende lipbalm. €5,00

Golden Rose City style mascara, een zwarte mascara, wat je wimpers krult, volume geeft en geen spinnenpoten effect. De mascara heeft een flexibel borsteltje. € 11,95














Ik was al blij dat de Glossy box binnen was, maar nu ben ik nog veel vrolijker met de inhoud! Het is echt een hele leuke box naar mijn mening, 5 leuke producten fullsize en mini's en je kan zelf lekker gaan uitproberen. Glossybox heeft met mij een tevreden klant erbij!

XOXO, Beauty lover Ashley.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten